Kells Academy Grade 12-programma

door Katie Nicol | SchoolAdvies Onderwijsadviseur | [e-mail beveiligd]

Wat is het programma en waarom is het nuttig?

 

Het grade 12-programma van Kells Academy is nieuw ontworpen en geïmplementeerd met als doel de onafhankelijke leervaardigheden van studenten te verbeteren en beter voorbereid te zijn op het leven als een succesvolle universiteitsstudent.

Dit pre-universitair programma wordt gegeven in samenwerking met de Ontario Virtual School, die volledig is geaccrediteerd door het Ontario Ministry of Education. Studenten die dit programma behalen, ontvangen daarom het Ontario Secondary Schools Diploma. Alle cursussen en beoordelingen worden gepresenteerd in een online omgeving waar alle lessen worden opgenomen, zodat studenten de mogelijkheid hebben om te herzien wanneer ze dat nodig achten. Opdrachten en beoordelingen worden beoordeeld door de vakdocenten van Ontario Virtual School, die allemaal uitzonderlijk gekwalificeerd zijn in de cursussen die ze geven en volledig geaccrediteerd zijn door het Ontario Teachers College. Hoewel de meeste cursussen online worden voltooid via de Ontario Virtual School, zijn de docenten van Kells Academy ter plaatse om de studenten te ondersteunen bij hun leerproces. De docenten zorgen ervoor dat studenten hun opdrachten tijdig inleveren en zorgen ervoor dat de nodige examens worden geregistreerd en afgenomen. Studenten hebben dus niet alleen toegang tot de vakdocenten van Ontario Virtual School, maar ook tot de docenten van Kells. Deze hoge mate van persoonlijke aandacht is de ideale omgeving voor het succes van studenten en is anders dan alle andere graad 12-programma's die in de provincie worden aangeboden.

 

Heb je een vraag? Vraag het aan Katie Nicol op SchoolAdvice

"Het grade 12-programma aan de Kells Academy biedt precies wat nodig is om de academische en levensvaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor een succesvolle toekomst op de universiteit en daarbuiten."

Plaats secundaire opties

In Quebec maken studenten de middelbare school meestal af in klas 11 en gaan dan door naar twee jaar Cegep voordat ze aan de universiteit beginnen. Met het pre-universitaire programma van Kells is Cegep niet langer nodig, omdat het is ontworpen om zijn studenten voor te bereiden op toelating tot de beste universiteiten in Noord-Amerika en Europa, direct na het behalen van graad 12. Hierdoor kunnen studenten naar de universiteit gaan in, wat doorgaans "Jaar 0" wordt genoemd. Tijdens dit eerste jaar van de universiteit beginnen studenten langzaamaan met het volgen van enkele programmacursussen, maar ze worden ook aangemoedigd om een ​​verscheidenheid aan algemene cursussen op een lager niveau te volgen om te wennen aan hun nieuwe leeromgeving en de academische verwachtingen van de universiteit. Dit jaar is buitengewoon nuttig voor veel studenten, en de meeste studenten uit Quebec laten deze kans helaas liggen.

Kells voordeel

Als een volledig onafhankelijke school bevindt Kells Academy zich in een unieke positie om een ​​programma van de hoogste rang 12 te kunnen bieden, met vergelijkbaar collegegeld als hun andere leerjaren, ook al is de verhouding tussen leraar en student veel kleiner. Daarnaast biedt Kells ook de mogelijkheid tot instappen. De opstapomgeving bij Kells is nieuw, mooi en er komen momenteel nieuwe toevoegingen en diensten bij. Deze factoren maken Kells een geweldige optie voor internationale studenten. De residentie biedt fulltime toezicht uitgerust met videobewaking om de veiligheid van alle studenten te waarborgen. De medewerkers van Kells zijn allemaal actief betrokken bij het internaat, zodat studenten hun academische focus en een evenwichtige en gezonde levensstijl kunnen behouden. De internationale residentie in Kells verbindt studenten met een geweldige en ondersteunende gemeenschap waar ze de stad kunnen ervaren en academische en levensvaardigheden buiten het klaslokaal kunnen ontwikkelen.

Het grade 12-programma aan de Kells Academy is echt uniek in zijn soort en biedt precies wat nodig is om de academische en levensvaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor een succesvolle toekomst op de universiteit en daarbuiten.

Neem contact met ons op om al uw schoolopties te bekijken.

De eerste 30 minuten zijn altijd gratis.

SchoolAdvice
Hoofdkantoor 1001 rue Lenoir, B-111 Montréal, QC Canada, H4C 2Z6
E-mail: [e-mail beveiligd]
Telefoon: 514.350.3519 | 888.509.7202

0 reacties

Geef je mening

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Copyright © 2018 SchoolAdvice Inc. Aangedreven door Sparrow Digital Inc.