door Katie Nicol | SchoolAdvice Digital | [e-mail beveiligd]

Marketingstrategieën voor scholen


Waarom is marketing jouw school belangrijk?

Als school heb je iets gemeen met de families die SchoolAdvice.net bezoeken. Jullie willen allebei wat het beste is voor de studenten. Je weet dat je school veel te bieden heeft, maar het kan moeilijk zijn om die boodschap effectief en efficiënt over te brengen. Dit is de reden waarom efficiënt marketing van je school zo belangrijk is. 

Marketing van uw school helpt om te beheren wie u bent als een school, hoe u door anderen wordt waargenomen en helpt om de reputatie van uw school te beheersen. Effectief marketing strategieën zal uw doelgroep helpen om beter te begrijpen wat betrokken is bij de dagelijkse processen van uw school. Het creëren van eenvoudig bewustzijn via marketing zal uw school ongetwijfeld helpen om haar reputatie, perceptie en een gevoel van enthousiasme voor de bredere gemeenschap te verbeteren.

De verbindingen die kunnen worden gemaakt door dit gevoel van enthousiasme is hoe uw school met succes uw ideale families en studenten zal aantrekken en betrekken. Deze families, uw doelgroep, zoeken naar hun ideale pasvorm. Daarom is de sleutel tot marketing van uw school focus. U wilt uw school duidelijk onderscheiden van de andere mogelijke opties. Hoe kan uw school dit effectief doen?

Hoe uw school effectief op de markt te brengen

Uw scholen verkopen nu aan een andere generatie: millennial Parents. Stereotypisch hebben ouders van deze generatie hoge verwachtingen, korte aandachtspannen en veel strakkere budgetten. Boven alles zijn ze sterk afhankelijk van internet, hun telefoons en sociale media om informatie te krijgen waarnaar ze op zoek zijn en om hen te helpen beslissingen te nemen. 

Daarom, jouw school's marketingstrategie voor duizendjarige ouders moeten anders zijn dan traditionele marketingmethoden voor scholen. Je school moet deze ouders absoluut kunnen bereiken waar ze zijn. Om marketing succesvol te laten zijn voor je school, moet je zijn waar je publiek is en moet je opvallen. 

Daarom is het belangrijk om uit te zoeken waar uw doelgroep hun tijd doorbrengt en waar ze heen gaan voor hun informatie. Daarom gebruiken digitale marketingstrategieën voor uw school is de snelste, meest kosteneffectieve en meetbare manier om de studenteninschrijving van uw school te stimuleren. 

Tips voor digitale marketingstrategie!

Nummer een

Nummer een

Beperk printadvertenties


Een groot deel van marketing is het wet van vraag en aanbod. Als mensen in de marketingbranche een product als zeer gewenst beschouwen en niet noodzakelijkerwijs gemakkelijk te verkrijgen zijn door de meerderheid van de bevolking, willen ze het zelfs nog meer. Daarom, zolang uw school als andere hulpverleningsinspanningen, het vermijden van gedrukte advertenties, die zowel duur als niet milieuvriendelijk is, zal de betrokkenheid van uw scholen bij de gemeenschap niet schaden. 

Een voordeel om uw marketing in de digitale ruimte te houden, is dat van directe conversies. 

SchoolAdvice heeft de mogelijkheid om uw school effectief te helpen bij het maken van deze directe conversies, omdat we al de aandacht hebben van het publiek dat u zoekt. 

Praat met een SchoolAdvice Consultant vandaag Om te zien hoe we uw school kunnen helpen bij het implementeren van een efficiënte en kosteneffectieve digitale marketingstrategie!

Nummer twee

Nummer twee

Consistent bloggen


 

Vaak over het hoofd gezien de hoeveelheid tijd die nodig is om erin te investeren, is het hebben van een blog van cruciaal belang. Elke school zou een doorlopend, consistent blog moeten hebben om de gemeenschap op de hoogte te houden en geïnteresseerd te zijn in de gebeurtenissen van uw school. Het hebben van een consistent blog zal je positie in zoekmachines zoals Google enorm verbeteren. Alleen al door een blog te hebben, zullen uw scholen het aantal gezinnen in uw opnametrechter verhogen. Ten slotte helpt blogs uw aandacht niet alleen om de aandacht te krijgen die uw school wil en verdient, maar ook om uw merkbekendheid en vertrouwen te vergroten. Vergeet niet dat u zich nu richt op millenniale ouders, degenen die de informatie die ze lezen via blogs vinden en vertrouwen. 

Bekijk deze schoolblogs voor inspiratie!

De Mabin School | Toronto, Ontario

Sint Jacobusschool | Hagerstown, Maryland

Star Academy | Mississauga, Ontario

Havergalcollege | Toronto, Ontario

Nummer drie

Nummer drie

Social Media


Social Media bouwt een niveau van vertrouwen en bewustzijn op. Mond-tot-mondreclame was vroeger dé plek voor ouders die beslissingen namen. Hoewel het nog steeds vergelijkbaar is, gaan de millenniumouders van tegenwoordig rechtstreeks naar hun sociale media-accounts en vertrouwen op de reacties van hun bredere online gemeenschap voordat ze beslissingen nemen. Hoe meer uw school positief betrokken en betrokken kan zijn bij deze gemeenschap, hoe meer aandacht u krijgt van gezinnen. Deze betrokkenheid en betrokkenheid zal ook de transparantie van uw school verbeteren. Transparantie is zo belangrijk! Transparantie is wat vertrouwen opbouwt bij uw publiek. Zodra uw publiek u vertrouwt, wordt het gemakkelijker en gemakkelijker om ze betrokken te houden. 

 

Bij SchoolAdvice begrijpen we hoe tijdrovend al deze marketingstrategieën kunnen zijn. We weten dat studenten op de eerste plaats komen. Daarom kunnen we uw school helpen bij het effectief ontwikkelen en implementeren van digitale marketingstrategieën die de betrokkenheid vergroten en directe conversies creëren. 

Neem contact met ons vandaag.

Wij zijn hier om te helpen!

5 + 11 =

Office

1001 Lenoir Ave, Suite B-111
Montreal, Quebec H4C 2Z6

uren

MF: 9:00 - 17:00 uur
SS: op afspraak

Bel ons

(888) 509-7202
(514) 350-3519

Copyright © 2019 SchoolAdvice Inc. Aangedreven door onze partners, Sparrow Digital Inc.