Schoolopties voor inwoners van Hongkong die naar Canada verhuizen

De Canadese regering heeft nieuwe maatregelen genomen om Hongkongse burgers te ondersteunen bij hun pogingen om Canada binnen te komen om te werken of te studeren. Canada, erkend voor zijn onderwijssysteem, zowel publiek als privaat, is al lang een toonaangevende bestemming voor internationale studenten. Het veranderende politieke klimaat in Hong Kong drijft velen ertoe op zoek te gaan naar nieuwe kansen voor hun gezin.

De volgende informatie is vrijgegeven op 10 november 2020 en is te vinden op de website van de regering van Canada: Op deze link

Nieuwe wegen voor jongeren in Hongkong

Immigration, Refugees and Citizenship Canada erkent het talent en de vaardigheden die veel studenten en afgestudeerden van Hong Kong kunnen brengen voor de Canadese economie en beroepsbevolking. een open werkvergunning, die maximaal 3 jaar geldig kan zijn.

Door een open werkvergunning te verkrijgen, kunnen inwoners van Hong Kong, met name jongeren, naar Canada komen of er verblijven en waardevolle werkervaring opdoen. Om deze ervaring te volgen, wordt een nieuwe weg naar de status van permanent ingezetene gecreëerd voor inwoners van Hong Kong in Canada die aan specifieke toelatingscriteria voldoen. Dit nieuwe traject zal beschikbaar zijn in 2021, en criteria omvatten een minimum taal- en opleidingsniveau en 1 jaar werkervaring in Canada.

De regering zal ook de aanvragen voor studievergunningen versnellen voor degenen die in Canada willen studeren. Er is in 2020 al een toename van het aantal aanvragen voor studievergunningen van inwoners van Hong Kong en Canada zal deze mogelijkheid blijven promoten. Minister Mendicino heeft aangekondigd dat deze studenten, zodra hun studie is afgerond, een nieuwe, toegewijde weg naar permanent verblijf zullen hebben.

SchoolAdvice, een leider op het gebied van onderwijs in Canada, is hier om gezinnen in Hong Kong te helpen die op zoek zijn naar de best passende privéscholen voor hun kinderen. Onze uitgebreide ervaring in het werken met het Canada's Independent School Network is beschikbaar voor diegenen die Canada beschouwen als een nieuwe verblijfs- of studiebestemming. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een gratis online consult om meer te weten te komen.

Hong Kong-studenten

Kom in contact

3 + 14 =

376 Victorialaan #200
Westmount, Canada, H3Z 1C3

Privacy Beleid
Cookie beleid
Algemene Voorwaarden
Groene Hosting-badge