Waarom studeren in Canada

door Katie Nicol | SchoolAdvies Onderwijsadviseur | [e-mail beveiligd]

Trinity College School

Port Hope, Ontario

  • Vrije kunsten
  • Dag: 300 | 5-12 (studenten)
  • Instappen: 265 | 9-12 (studenten)
  • Collegegeld: $ 22,950 naar $ 56,950
  • Bekijk het volledige profiel

Miss Edgar's & Miss Cramp's School

Westmount, Québec

Fraser Valley Elementary School

Langley, British Columbia

Onderwijs is een van de belangrijkste aspecten van het leven van een individu. Studeren in het buitenland kan zo'n positieve impact hebben op het leven van de betrokken studenten, gezinnen en scholen. Het kiezen van de juiste omgeving voor het onderwijs van uw kind kan soms een uitdaging zijn, maar hier zijn een paar redenen waarom het kiezen van een Canadese opleiding geschikt voor u zou kunnen zijn. Het onderwijs dat studenten in Canada krijgen, staat wereldwijd hoog aangeschreven. Het is belangrijk dat Canadezen goed opgeleid zijn; daarom zijn de onderwijsnormen in het hele land hoog. Van de lagere school tot de universiteit, uw kind krijgt een goed afgerond onderwijs en heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een groot aantal programma's die passen bij hun behoeften en interesses. Canadese studenten leren hun analytische en intuïtieve denkvaardigheden te ontwikkelen om betere denkers en probleemoplossers te worden. Bekend om zijn interdisciplinaire studies en overdraagbare vaardigheden die de ontwikkeling van goed afgeronde individuen mogelijk maken, biedt een Canadese opleiding studenten veel toekomstperspectieven.

"Als tweetalig land bieden Canadese scholen Engelse en Franse taalprogramma's in alle provincies."

Gezien onze steeds groter wordende technologische wereld, is het essentieel om de ins en outs van verschillende aspecten en processen van technologie te leren kennen. Inleiding tot technologieonderwijs begint in de allereerste jaren, al in de kleuterschool op veel scholen. Voorbeelden van dergelijke programma's zijn codering, game-ontwikkeling en robotica. Dit soort programma's kan beschikbaar zijn voor alle studenten, ongeacht hun leeftijd, geslacht of academisch niveau. Tijdens je studie in Canada heb je ook de mogelijkheid om tweetalig onderwijs te kiezen. Als tweetalig land bieden Canadese scholen Engelse en Franse taalprogramma's in alle provincies.

Plan een gratis consult van 30 minuten in

 
Studenten hebben veel kansen om niet alleen hun academische vaardigheden te ontwikkelen, maar ook hun creativiteit, fysieke capaciteiten en vaardigheden, evenals hun sociaal en emotioneel begrip en bewustzijn. Leraren hebben een uitgebreide opleiding gevolgd en zijn beter in staat om te voldoen aan de behoeften van alle verschillende soorten leerstijlen en vaardigheden waarbij studenten de kans krijgen om hun sterke punten te gebruiken om hun zwakke punten te overwinnen. Dankzij het multiculturele landschap van Canada zijn leerkrachten in staat om de vele verschillende culturen die in één enkel klaslokaal voorkomen te cultiveren en te verzorgen. Harmonieus leren samenleven en de schoonheid in onze verschillen ontdekken is zeker een van de vele hoogtepunten van een Canadese opleiding.
Studeer in Canada - Jasper in januari Festival
Jasper in januari – Canadese Rockies

Voogdij?

Wie heeft het nodig?

Burgerschap en immigratie Canada vereist dat niet-begeleide buitenlandse studenten die in Canada studeren, een wettelijke voogd hebben als ze meerderjarig zijn. Kom meer te weten..
Voogdij in Canada
Studeer in Canada - Vancouver, BC
Vancouver, BC
Studeer in Canada - La Carnivale de Québec
Le Carnaval de Québec
Of je nu geïnteresseerd bent in sport, kunst, wetenschappen, enz., er zijn gemeenschapsprogramma's beschikbaar buiten scholen om je kennis en ervaring op gebieden die voor jou interessant zijn, verder te ontwikkelen. De levensstandaard in Canada behoort tot de hoogste ter wereld waar Canadezen hebben toegang tot betaalbare huisvesting, gratis gezondheidszorg en lagere collegegelden dan in landen als de VS en het Verenigd Koninkrijk.   In Canada reikt de leerervaring veel verder dan het klaslokaal wanneer je alles verkent wat het land te bieden heeft. Van de Rockies van British Columbia aan de westkust tot de landschappelijke schoonheid van Newfoundland aan de oostkust en de prachtige stranden van Prince Edward Island. In de meeste steden kun je het hele jaar door genieten van festivals en activiteiten. Je kunt je zomers doorbrengen op het Montreal's Jazz Festival, Toronto's International Film Festival en Calgary's Stampede, om er maar een paar te noemen. In de winter kun je genieten van Ottawa's Winterlude, Carnaval de Quebec in Quebec City of Jasper in januari. De verrijkende leeromgeving van Canada is anders dan waar ook ter wereld. Kansen zijn er genoeg als je ervoor kiest om in Canada te studeren.
Heb je een vraag? Vraag SchoolAdvies
Studeren in Canada - Montreal Jazz Festival
Montreal Jazzfestival
Studeer in Canada - Het filmfestival van Toronto
Internationaal Filmfestival van Toronto
 

0 reacties

Geef je mening

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem contact met ons op

We willen graag met je praten en meer leren. Laat ons weten hoe en wanneer we contact met u kunnen opnemen.

SchoolAdvice Hoofdkantoor 1001 rue Lenoir, B-111 Montréal, QC Canada, H4C 2Z6 E-mail: [e-mail beveiligd] Telefoon: 514.350.3519 | 888.509.7202

Copyright © 2018 SchoolAdvice Inc. Aangedreven door Sparrow Digital Inc.