Studeer in Canada aan privéscholen in Vancouver

Tussen 2008 en 2015 was er een stijging van 92% van het aantal internationale studenten in Canada, gerapporteerd door de Canadees Bureau voor Internationaal Onderwijs. Volgens hetzelfde rapport zou 95% van de internationale studenten hun landgenoten aanraden om in Canada te komen studeren.
vancouver privéscholen - studeren in canada
met meer dan 13,000 internationale studenten die naar school gaan in klas K-12 in British Columbia, Internationale studenten leren over andere diverse culturen, krijgen nieuwe perspectieven en ontmoeten nieuwe vrienden terwijl ze een eersteklas opleiding krijgen.

Oostende heeft een diverse bevolking en een nultolerantiebeleid ten aanzien van discriminatie van welke aard dan ook, ongeacht ras, etniciteit of religie. Met het lage aantal geweldsmisdrijven voelen inwoners van Vancouver zich op hun gemak wanneer ze door vrijwel elk deel van de stad lopen, ongeacht het tijdstip van de dag.

Vancouver is uitgeroepen tot een van de meest gewilde plekken om te wonen. Gelegen tussen de oceaan en de bergen, met een mild klimaat en vier seizoenen, heeft Vancouver veel te bieden! Deze stad is een multiculturele stad met winkels, restaurants en sociale en culturele activiteiten voor elke smaak. Parken en openbare stranden omringen de haven van de stad en bieden het hele jaar door volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Weer: Aaugustus is de warmste maand in Oostende een gemiddelde temperatuur van 18 ° C (64 ° F) en de koudste is januari bij 4 ° C (38 ° F) met de meeste dagelijkse zonneschijn-uren op 13 in juli. De natste maand is november met een gemiddelde van 200mm van regen. Meer weersinformatie over Vancouver.

 

 

SchoolAdvice is een team van onderwijsprofessionals. We kennen scholen en de programma's die ze aanbieden. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de school die bij u en uw kinderen past. Er is veel om over na te denken. Overweegt u een internaat, een jongens- of een meisjesschool? Heeft een International Baccalaureate-school uw voorkeur, denkt u aan een school die AP-cursussen aanbiedt? Welke scholen hebben het hoogste percentage studenten dat doorstroomt naar de universiteit van hun keuze? Wij kunnen u helpen dit voor u op te lossen.

Maak contact met SchoolAdvice en plan een gratis consult van 30 minuten in. Weten wat wij voor u kunnen doen?

Vraag SchoolAdvice

Wij kunnen u helpen bij het vinden van de best passende school.

Wij zijn hier om te helpen!

Ik wil graag meer informatie over (selecteer alstublieft) ..

Office

1001 Lenoir Ave, Suite B-111
Montreal, Quebec H4C 2Z6

uren

MF: 9:00 - 17:00 uur
SS: op afspraak

Bel ons

(888) 509-7202
(514) 350-3519

Copyright © 2020 SchoolAdvice Inc. Aangedreven door onze partners, Sparrow Digital Inc.

376 Victorialaan #200
Westmount, Canada, H3Z 1C3

Privacybeleid
Cookie beleid
Algemene Voorwaarden
Groene Hosting-badge