Voogdij

Wie heeft het nodig? Wat is het?

door Katie Nicol | Onderwijsadviseur SchoolAdvies  [e-mail beveiligd]

Er zijn veel voordelen aan het ervaren van een Canadese opleiding, zowel binnen als buiten het klaslokaal. Studeren in Canada is een uitstekende manier voor uw kind om een ​​multicultureel landschap te ervaren en persoonlijke en academische groei na te streven en te ervaren om zijn volledige potentieel te bereiken. Afgezien van al deze educatieve voordelen die Canada te bieden heeft, zijn er nog veel meer dingen waar u aan moet denken voordat u uw kind naar een nieuw en ander land stuurt om te studeren. Een van die dingen is voogdij. Wat is het? 

 

Welke studenten hebben voogdij nodig?

Burgerschap en immigratie Canada vereist dat niet-begeleide buitenlandse studenten die in Canada studeren een wettelijke voogd hebben als het kind minderjarig is. De meerderjarigheid kan per provincie verschillen. Als uw kind gaat studeren in Quebec, Alberta, Manitoba, Ontario, Saskatchewan en Prince Edward Island, is de meerderjarigheid 18 jaar. In British Columbia, Nova Scotia, Newfoundland, Northwest Territories, Nunavut en Yukon is de meerderjarigheid 19 jaar.

 

Immigratie, vluchtelingen en burgerschap Canada (IRCC) vereist dat alle aanvragers onder de 18 jaar die een eerste Canadese studievergunning of verlenging aanvragen, een notariële verklaring van bewaring verstrekken als onderdeel van hun aanvraag voor een studentenvergunning en visum. De voogd of bewaarder blijft geregistreerd bij de Canadese overheid als de lokale vertegenwoordiger van uw kind. Dit originele document moet worden ingevuld en notarieel bekrachtigd door de voogd/bewaarder en de natuurlijke ouders.

Heb je een onderwijsgerelateerde vraag?
Klik op Ask SchoolAdvice en stuur het onze kant op!

voogdij schooladvies

Het proces

Hoe juridische voogdij verkrijgen?

Aanvragers moeten een notariële verklaring indienen die is ondertekend door de ouder of huidige wettelijke voogd in hun land van herkomst, evenals een verklaring die is ondertekend door de aangewezen voogd in Canada. In deze verklaring staan ​​de regelingen die zijn getroffen om de voogd of voogd in het nieuwe land van de leerling te laten optreden in plaats van de ouder. Canadese overheidsfunctionarissen die dit document ontvangen, moeten ervan overtuigd zijn dat er adequate regelingen zijn getroffen voor de zorg en ondersteuning van de minderjarige. 

 

De wettelijke voogd van de student moet op gepaste afstand wonen van waar de student fulltime studeert en woont, aangezien hij het welzijn en succes van uw kind nauwlettend in de gaten zal houden terwijl het zich aanpast aan zijn nieuwe omgeving in Canada. Voogden zijn het ondersteuningssysteem dat de student nodig heeft tijdens hun verblijf in Canada en moeten 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn voor elk probleem dat zich kan voordoen. Ze staan ​​voortdurend in contact met de school van het kind, de leerkrachten en de ouders om een ​​soepele overgang en een succesvol studiejaar in het buitenland te garanderen.

 

Om een ​​erkend te initiëren Voogdij voogdij relatie in Canada zijn twee notariële documenten vereist. Eerst een Verklaring bewaarder wordt gemaakt door de persoon die optreedt als voogd van de student. Het document bevestigt dat het individu lokaal is, binnen een redelijke afstand woont en beschikbaar en bereid is om de belangen van de ouders te behartigen om ervoor te zorgen dat de student passende ondersteuning en zorg krijgt. 

Een begeleidend document is vereist door de ouders, dit is de Ouder verklaring die is opgesteld door de ouders van de leerlingen. Dit document bevestigt opnieuw dat de natuurlijke ouders toestemming geven aan de toegewezen voogd of voogd om namens hen op te treden terwijl de minderjarige student in een ander land is. 

Zodra de ingevulde aanvraag voor Voogdij voogdij is ontvangen, wordt een concept van de verklaring naar u verzonden ter beoordeling om de juistheid van de informatie te waarborgen. Zodra dit is gebeurd, is het document klaar om te worden ondertekend, notarieel bekrachtigd en rechtstreeks naar u verzonden, zodat het kan worden opgenomen in de aanvraag van de student voor een studievergunning om Canada binnen te komen.

Het vinden van een verantwoordelijke, wettelijke voogd voor uw kind kan een ontmoedigende taak zijn, maar SchoolAdvice heeft alle diensten die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw kind zich veilig voelt en een succesvol schooljaar heeft. Met het SchoolAdvice Guardianship-programma kunt u gerust zijn, wetende dat uw kind onder het zorgzame en waakzame oog staat van een SchoolAdvice-voogd. SchoolAdvice kan een uitgebreid voogdijprogramma bieden dat begint vanaf het moment dat het vliegtuig van uw kind in Canada landt totdat het naar huis terugkeert. De voogd treedt op in de plaats van de ouders om hulp te bieden bij noodgevallen, accommodatie, immigratie, reizen en het algehele succes van de opvoeding van uw kind.

Sommige service-opties van het SchoolAdvice-programma omvatten 24/7 noodtelefoontoegang die zal helpen om de veiligheid van uw kind te allen tijde te waarborgen, dit is natuurlijk onze topprioriteit. We kunnen ook hulp bieden bij het opzetten van een Canadese bankrekening en medische verzekering, evenals reisdiensten, waaronder ophalen van het vliegveld en terugbrengen naar hun nieuwe huis, weg van huis. Bovendien kunnen SchoolAdvice-voogden ook ouder- / leraarinterviews bijwonen, en dienen ze ook als een persoonlijke en educatieve adviseur voor uw kind tijdens hun academische carrière om mentorschap en advies aan studenten te bieden.

 

SchoolAdvice Custodians of voogden zijn meer dan dat, het zijn ook professionele opvoeders met ruime ervaring in het werken met studenten in het onderwijs. Het zijn gekwalificeerde professionals met een passie voor het helpen van studenten om succesvol te zijn tijdens hun academische verblijf. 

SchoolAdvies Onderwijsdiensten

0 reacties

Geef je mening

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

376 Victorialaan #200
Westmount, Canada, H3Z 1C3

Privacybeleid
Cookie beleid
Algemene Voorwaarden
Groene Hosting-badge