Stimuleer aanmelding en betrokkenheid met livechat

In een post-COVID-wereld is de inschrijving voor particuliere en onafhankelijke scholen verschoven. Hoewel sommige scholen weer op het goede spoor zitten, hebben velen dit jaar moeite om het aantal te bereiken dat nodig is om programma's en docenten in stand te houden. Op basis van onze eigen ervaring bij SchoolAdvice is livechat de beste tool geweest om betrokkenheid te stimuleren en ons bedrijf te laten groeien. Deze blog biedt particuliere en onafhankelijke scholen enkele strategieën voor het implementeren van livechat voor hun scholen. ​Als je verbinding wilt maken om meer te leren, plan dan een gratis consult van 30 minuten.

Enkele belangrijke voordelen van het implementeren van livechat

EEN - REALTIME ONDERSTEUNING:

Met livechat kunnen bezoekers van de website van de school onmiddellijk hulp en ondersteuning krijgen. Het zorgt voor een directe verbinding tussen de school en haar publiek, waardoor snelle reacties op vragen, zorgen of problemen mogelijk zijn. Deze real-time ondersteuning vergroot de tevredenheid en betrokkenheid van leerlingen/ouders.

TWEE – VERBETERDE COMMUNICATIE:

Livechat vergemakkelijkt naadloze communicatie tussen toekomstige studenten, huidige studenten, ouders en schoolpersoneel. Het maakt directe interactie mogelijk, waardoor individuen vragen kunnen stellen, advies kunnen inwinnen of informatie kunnen opvragen zonder dat daarvoor telefoontjes of e-mails nodig zijn. Dit verbetert de communicatie-efficiëntie en helpt bij het opbouwen van sterkere relaties.

DRIE – GEPERSONALISEERDE BIJSTAND:

Livechat maakt gepersonaliseerde hulp mogelijk die is afgestemd op individuele behoeften. Schoolvertegenwoordigers kunnen één-op-één gesprekken voeren, specifieke vereisten begrijpen en begeleiding of ondersteuning op maat bieden. Deze gepersonaliseerde benadering kan leiden tot meer tevredenheid, vertrouwen in de school en een betere algehele ervaring voor websitebezoekers.

VIER – VERHOOGDE TOEGANKELIJKHEID:

Livechat biedt een handig en toegankelijk communicatiemiddel voor websitebezoekers. Mensen kunnen altijd en overal contact opnemen met het personeel van de school, zolang ze maar een internetverbinding hebben. Deze inclusiviteit zorgt ervoor dat personen met verschillende roosters, tijdzones of toegankelijkheidsbehoeften gemakkelijk met de school in contact kunnen komen.

VIJF – EFFICIËNTE PROBLEEMOPLOSSING:

Met livechat kunnen problemen en zorgen snel worden aangepakt. Het schoolpersoneel kan stapsgewijze instructies, hulp bij het oplossen van problemen of relevante bronnen in realtime geven, waardoor vertragingen en frustraties worden geminimaliseerd. Deze efficiëntie bij het oplossen van problemen kan de klanttevredenheid verbeteren en voorkomen dat potentiële problemen escaleren.

ZES – ANALYSE EN INZICHT:

Veel livechatplatforms bieden analyse- en rapportagefuncties. Deze tools kunnen waardevolle inzichten bieden in het gedrag van websitebezoekers, veelgestelde vragen, populaire onderwerpen en andere statistieken. Scholen kunnen deze gegevens gebruiken om trends te identificeren, hun diensten te verbeteren, website-inhoud te optimaliseren en de algehele gebruikerservaring te verbeteren.

ZEVEN – KOSTENBESPARENDE OPLOSSING:

Livechat kan een kosteneffectieve communicatieoplossing zijn voor scholen. Het vermindert de behoefte aan uitgebreide telefonische ondersteuning of extra personeel, aangezien vertegenwoordigers meerdere chatgesprekken tegelijk kunnen afhandelen. Deze efficiëntie helpt bij het effectief beheren van middelen en kan leiden tot kostenbesparingen voor de school

Opties en implementatie

EEN - DOOR SCHOOL GEHANTEERDE AANVRAAG:

Er zijn tegenwoordig veel live chat-applicaties beschikbaar. Sommige zijn gratis te installeren, maar de meeste hebben een maandelijkse kost. Als de school een speciale interne webmanager of webserviceprovider heeft, kan de installatie vrij eenvoudig zijn. Het hosten van een eigen live chatservice betekent dat medewerkers 24/7 beschikbaar moeten zijn om te reageren. En voor scholen die internationale gezinnen aantrekken, kan taal een probleem zijn. Voor veel scholen is dit misschien geen praktische of werkbare oplossing. 

TWEE – LIVE CHAT SERVICE PROVIDER (LIVE ADMINS):

Live beheerders, een SchoolAdvice-partner, biedt 24/7 gepersonaliseerde livechatoplossingen voor een groot aantal bedrijven, scholen en universiteiten. Dit kan de ideale oplossing zijn voor scholen die op zoek zijn naar alle voordelen van livechat zonder personeel en extra middelen in te zetten. Live Admins is 24/7 beschikbaar in meerdere talen en kan een kosteneffectieve communicatieoplossing zijn voor scholen. Klik hier om een ​​gratis proefperiode van 30 dagen aan te vragen.

Lees meer

Nieuws van onze blog

Studenten uit Quebec onderzoeken de opties voor graad 12

Studenten uit Quebec onderzoeken de opties voor graad 12

Recente hervormingen van de taalwetgeving in Quebec, bekend als Bill 96 (wet 14), zijn geïmplementeerd om de Franse taal te beschermen. Deze hervormingen brengen nieuwe beperkingen en curriculumwijzigingen met zich mee voor Engelstalige CEGEP's. Met name zal de inschrijving van Engelse CEGEP-studenten beperkt zijn tot maximaal 17.5% van het volledige CEGEP-netwerk. Vanaf 2024 moeten Engelse CEGEP-studenten vijf cursussen Frans volgen. Studenten met een Certificate of Eligibility (COE) hebben de mogelijkheid om alle vijf studiepunten te volgen als cursus Frans als tweede taal of om reguliere cursussen Frans te combineren. Aan de andere kant moeten studenten zonder COE kiezen voor een combinatie van Frans als tweede taal en reguliere lessen Frans. Bovendien moeten studenten zonder COE slagen voor een examen in het Frans genaamd Épreuves uniformes en langue d'enseignement et littérature (ÉULEL) om te kunnen afstuderen, een vereiste die ook van toepassing is op Franse CEGEP-studenten.

Een Admissions Consultant selecteren - Top 10 tips.

Een Admissions Consultant selecteren - Top 10 tips.

Het kiezen van de juiste school kan een overweldigende en uitdagende taak zijn. Met zoveel mogelijkheden kan het lastig zijn om te bepalen welke school het beste bij je past. Dit is waar een toelatingsconsulent van onschatbare waarde kan zijn. In deze blog belichten we de belangrijkste voordelen van het gebruik van een toelatingsadviseur en de belangrijkste kenmerken waarop u moet letten bij het kiezen van een toelatingsadviseur.

Lesgeven in Canada, een gids voor internationale docenten

Lesgeven in Canada, een gids voor internationale docenten

Als je een internationale docent bent die les wil geven in Canada, zijn er een paar dingen die je moet weten voordat je de overstap maakt. Canada staat bekend om zijn uitstekende onderwijssysteem en veel internationale onderwijzers voelen zich aangetrokken tot het land vanwege de hoge kwaliteit van leven en de mogelijkheden die voor hen beschikbaar zijn. Hier zijn enkele tips en adviezen om je voor te bereiden op lesgeven in Canada.

0 reacties

Geef je mening

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

376 Victorialaan #200
Westmount, Canada, H3Z 1C3

Privacybeleid
Cookie beleid
Algemene Voorwaarden
Groene Hosting-badge